GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

VIRÁGOK BERECKBEN

BERECKI HARANGSZÓ

Névnap

2019. március 20. Szerda
Klaudia, Alexa

 
A Nap kel 07:26-kor,
nyugszik 19:26-kor.

Holnap
Benedek, Napsugár
napja lesz.

BERECK - HAZAJÁRÓ

 

 

INFO

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

112

 

Székelyek Menetelése

 

SHENGEN II.

EMAIL

EMAIL

Facebook Like Box

Színvonalas gyermeknapot tartottak

Eső után szórakozás

Vidám gyerekhangoktól volt hangos június elsején a berecki sportpálya, ahol az RMDSZ helyi nőszervezetének kezdeményezésére, az önkormányzat és magáncégek hathatós támogatásával első alkalommal hoztak tető alá kimondottan a legkisebbeknek szánt rendezvény a gyermekek világnapján.

Kezdetben úgy tűnt, hogy egy hirtelen zápor elveri a rendezvényt, de aztán kisütött a nap, és minden programot meg tudtak tartani. Amikor a helyszínre érkeztünk, a főszervezők épp törölték le a vizes asztalokat, és az eső elől az öltözőkbe és a többi melléképületbe behúzódó gyermeksereg is akkor vette birtokba a pályát. Kicsiktől serdülőkig minden korosztály szerepelt a „felhozatalban”, a legkisebbeket pedig a szülők és a nagyszülők is elkísérték.

Fülöp Zsófia, az RMDSZ helyi nőszervezetének elnöke érdeklődésünkre elmondta: a március közepén megalakult szervezetnek ez az eddigi legjelentősebb tevékenysége, bár eddig is voltak havi rendezvényeik. Arra koncentráltak, hogy minden korosztálynak legyen szórakozási lehetősége, így a különböző sporttevékenységek mellett kézműves foglalkozásokat szerveztek, a helyi cserkészcsapat őrsvezetői pedig a nagyobbak számára találtak ki ügyességi és sportjátékokat.

Amíg a különböző tevékenységek zajlottak, addig a nőszervezet tagjai a Toro Impex Kft. és a helyi fogyasztási szövetkezet támogatásának köszönhetően tokányt főztek. Ebédidőben nem maradt el a papi áldás sem, a gyerekeket Csomós László római katolikus plébános áldotta meg, majd Dimény Zoltán polgármester mondott rövid ünnepi beszédet.

 
 

 

 Creative Web Solutions
All Rights Reserved

 

Partnerünk: erdely.ma