GHID EXPLICATIV Pentru elaborarea și implementarea unitară a procedurii de sistem privind comunicarea din oficiu a informațiilor de interes public în format standardizat și deschis și asigurarea transparenței decizionale (.pdf/.doc)

 PROCEDURĂ DE SISTEM (.pdf/.doc)

sisopp

VIRÁGOK BERECKBEN

BERECKI HARANGSZÓ

Névnap

2019. március 20. Szerda
Klaudia, Alexa

 
A Nap kel 07:26-kor,
nyugszik 19:26-kor.

Holnap
Benedek, Napsugár
napja lesz.

BERECK - HAZAJÁRÓ

 

 

INFO

Numarul unic pentru

apeluri de urgenta este 112

112

 

Székelyek Menetelése

 

SHENGEN II.

EMAIL

EMAIL

Facebook Like Box

Dimény Zoltán la conducerea comunei Breţcu 

Primarul din comuna covăsneană Brețcu, Dimény Zoltán, candidat al UDMR, a câștigat și de această dată lupta electorală și a păstrat, pentru al patrulea mandat la rând, poziția de edil.

Acesta a ținut să le mulțumească cetățenilor care i-au demonstrat că încă au încredere în el. „Le mulţumesc cetăţenilor comunei şi le transmit că pot să aibă încredere în mine şi de acum înainte”, ne-a spus Dimény Zoltán.

Aflat la al patrulea mandat de primar şi la al cincilea în administraţia publică din Breţcu, un mandat fiind de viceprimar, acesta a precizat că priorităţile din Breţcu sunt foarte bine stabilite: „Continuăm lucrurile începute. La Mărtănuş implementăm un proiect de apă şi canal, la Breţcu o să realizăm o piaţă modernă pentru produse agroalimentare, la Oituz o să construim trotuarele şi avem de lucrat şi la şcoală, respectiv la intabularea locuinţelor din zona Fabricii şi asfaltarea drumului DC3. Acestea sunt cele mai importante proiecte pe care le avem”, ne-a precizat Dimény Zoltán.
Creative Web Solutions
All Rights Reserved

 

Partnerünk: erdely.ma